Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-un wok, la foc mare. Pune bucatile de carne de vita si prajeste-le, in doua transe, timp de 3 minute. scoate carnea si pune-o deoparte.
Adauga usturoiul, ghimbirul si cajuul tocat si caleste-le timp de 1 minut. Adauga apoi sosul de chili, fulgii de ardei iute si 100ml apa. Lasa totul sa dea in clocot, redu intensitatea focului si la sa fiarba 2 minute.
Adauga broccoli tait in bucati mici si mai caleste 2 minute. Pune inapoi in wok carnea de vita si lasa-o sa se incalzeasca cu sosul.
Serveste cu orez fiert.
Sursa reteta si foto: www.deliciousmagazine.co.uk
INGREDIENTE
- carne de vita
- fulgi ardei iute
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingura ketchup
- 3 linguri sos dulce de chili
- 50g caju tocat
- o bucata mica (2.5cm) ghimbir taiata in fasii subtiri
- 2 catei usturoi tocati
- 400g muschi de vita curatat de grasime si taiat in fasii subtiri
- 2 linguri ulei de masline
- 200g broccoli