Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pune vinetele intr-un bol, cu apa si sarea. Lasa asa timp de 30 minute. Scurge si usuca feliile de vinete pe servetele de hartie.
Amesteca faina, praful de copt, un praf de sare si incorporeaza laptele si ouale.
Incinge suficient ulei intr-o tigaie, pe foc mediu. Inmoaie felii de vinete in amestecul cu ou si prajeste-le pana cand se rumenesc.Scoate-le pe servetele de hartie.
Incalzeste putin mierea si toarna-o peste vinetele pane. Presara seminte de susan si menta tocata.
Sursa reteta si foto: Epicurious
INGREDIENTE
- vinete
- 2 oua
- 240ml lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 80g faina
- 2 lingurite sare
- 1 litru apa
- 450g vinete curatate si taiate rondele
- ulei pentru prajit
- 85g miere
- 3 linguri sepie prajite
- 2 linguri menta tocata