Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pune otetul balsamic la foc mediu, intr-o tigaie, pana se reduce si prinde consistenta unui sirpo, aproximativ 15 minute.
Incalzeste jumatate de cantitatea de ulei intr-o alta tigaie, la foc mediu inspre mare. Prajeste feliile de vinete aici, intorcandu-le o singura data, pana devin aramii. Mai adauga ulei pe masura ce ai nevoie.
Aranjeaza feliile de vinete pe un platou, stropeste-le cu otet balsamic si decoreaza-le cu capere si busuioc.
Sursa: www.saveur.com
INGREDIENTE
- vinete
- 4 frunze de busuioc taiate
- 2 linguri capere
- piper proaspat macinat
- sare Kosher
- 2 vinete mici, taiate felii
- 200ml ulei de masline
- 100ml otet balsamic