Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Vinul fiert este de obicei foarte condimentat. Iti propunem o reteta mai simpla si cu putine mirodenii, dar cu un gust dulce si catifelat de miere. Daca nu esti sigur ca iti va placea reteta, poti sa o incerci doar cu un pahar de vin si sa nu folosesti toata sticla. Foloseste un vin pe care iti place sa il bei in mod obisnuit. Daca nu iti place rece, cu siguranta nu iti va placea nici fierbinte.

Metoda de preparare

Toarna vinul, apa, batul de scortisoara, piperul si mierea intr-o oala. Daca crezi ca e prea dulce pune doar jumatate din cantitatea de miere la inceput.

Pune pe foc mediu pana cand se incalzeste si incepe sa formeze bule mici pe marginea oalei.

Strecoara in cani din sticla transparenta si decoreaza cu o coaja de lamaie si o bucata dintr-un bat de scortisoara.