Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 200g Celsius.
2. Ia fiecare varza si taie-i capatul (radacina). Daca e prea mare, tai-o in doua. Daca e mica, las-o intreaga.
3. Pune-le pe toate intr-un bol. Amesteca-le cu ulei de masline si otet balsamic. Asezoneaza-le cu sare si piper.
4. Pune-le pe o foaie de copt si coace-le 30-35 minute pana se inmoaie. In timpul asta, amesteca-le din cand in cand.
Sursa: www.twopeasandtheirpod.com
INGREDIENTE
- varza de Bruxelles
- piper negru proaspat macinat
- sare kosher
- 3 linguri otet balsamic
- 450g varza de Bruxelles
- 2 linguri ulei de masline