Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Taie baconul in felii mai mici si aranjeaza-l intr-un singur strat pe o foaie de copt mare. Coace pana cand se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Taie varza de Bruxelles in jumatate si pune-le peste bacon, tot intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper. Coace totul inca 15-20 minute, pana cand se rumeneste.
Intre timp, taie merele in bucati mici.Scoate varza de Bruxelles din cuptor si pune deasupra merele. Mai lasa totul la cuptor 10-15 minute, pana cand aceasta este rumenita, iar merele sunt moi.
Scoate totul de la cuptor si amesteca cu otetul de vin rosu.
Sursa: melaniemakes.com
INGREDIENTE
- varza de Bruxelles
- 1 mar mare
- 1kg varza de Bruxelles
- cateva felii de bacon
- 2 lingurite de otet de vin rosu