Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Delicioasa si satioasa, aceasta reteta de tocanita se poate gati si cu carnati picanti.

Metoda de preparare

Prajeste carnatii intr-o lingura de ulei incins, timp de cateva minute, pana cand se rumenesc. Scoate-i pe o farfurie.

In aceeasi tigaie caleste ceapa, morcovii si pastarnacul, timp de 8 minute pana cand se rumenesc si se inmoaie. Adauga ciupercile si caleste-le timp de 2 minute.

Pune inapoi carnatii in tigaie si adauga mierea. Amesteca bine si toarna berea neagra. acopera totul cu un capac si lasa sa dea in clocot.

Pune lintea scursa din conserva si lasa totul sa fiarba timp de 5 minute pana cand sosul devine usor lipicios. Condimenteaza cu sare si piper

Presara patrunjelul tocat si serveste cu paine prajita.

Sursa reteta si foto: Delicious Magazine