30 min
usor
Internationala
Delicioasa si satioasa, aceasta reteta de tocanita se poate gati si cu carnati picanti.
Prajeste carnatii intr-o lingura de ulei incins, timp de cateva minute, pana cand se rumenesc. Scoate-i pe o farfurie.
In aceeasi tigaie caleste ceapa, morcovii si pastarnacul, timp de 8 minute pana cand se rumenesc si se inmoaie. Adauga ciupercile si caleste-le timp de 2 minute.
Pune inapoi carnatii in tigaie si adauga mierea. Amesteca bine si toarna berea neagra. acopera totul cu un capac si lasa sa dea in clocot.
Pune lintea scursa din conserva si lasa totul sa fiarba timp de 5 minute pana cand sosul devine usor lipicios. Condimenteaza cu sare si piper
Presara patrunjelul tocat si serveste cu paine prajita.
Sursa reteta si foto: Delicious Magazine
- carnati
- 250g linte fiarta (din conserva)
- patrunjel proaspat tocat
- 250ml bere neagra
- 150g ciuperci feliate
- 1 lingurita miere
- 2 bucati pastarnac feliat pe lungime
- 150g morcovi feliati subtire
- 1 ceapa tocata
- 8 carnati de porc
- 1 lingura ulei de masline