Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Un desert mai rapid decat placinta de mere.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la  200C si tapeteaza o tava cu hartie de copt.

Aseaza pe rand foile de placinta in tava si unge-le pe fiecare in parte cu unt topit. Unge apoi cu gem de caise.

Curata merele si indeparteaza-le cotorul, apoi feliaza-le subtire.  Aseaza feliile de mar peste foile de placinta. Coace-le timp de 5 minute pana cand gemul se inmoaie. 

Bate albusul spuma cu zaharul pudra, apoi tavaleste prin el migdalele si fulgii de cocos. Presara-le peste mere.

Pune inapoi la cuptor timp de 6-8 minute pana cand foile de placinta se rumesc. Daca marginile dau semne ca se coc prea repede, acopera-le cu folie de aluminiu.

Taie tarta fierbinte si serveste-o.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au