Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O tarta gustoasa care poate fi servita ca fel principal sau ca aperitiv.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Ruleaza aluatul de placinta decongelat pe blatul tapetat cu faina formand un dreptunghi. Aseaza-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa.
Gateste ceapa intr-o tigaie, la foc mediu, in sucul scurs de la conserva de anghinare, pana cand ceapa se inmoaie putin. Pune deoparte.
Indeparteaza coaja de la bucata de Brie. Feliaza branza si aseaza bucatile peste aluatul din tava. Adauga rosii uscate, bucati de anghinare si ceapa gatita.
Coace tarta timp de 15-20 de minute pana cand marginile aluatului devin aurii. Condimenteaza cu piper si presara frunze de busuioc.
Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: Food52.com
INGREDIENTE
- branza
- 1 ceapa mica feliata
- piper
- frunze busuioc
- 100-120g anghinare din conserva
- 180g branza Brie
- 120g rosii uscate
- 1/2 pachet aluat de placinta congelat