Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

O tarta gustoasa care poate fi servita ca fel principal sau ca aperitiv.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C.

Ruleaza aluatul de placinta decongelat pe blatul tapetat cu faina  formand un dreptunghi. Aseaza-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa.

Gateste ceapa intr-o tigaie, la foc mediu, in sucul scurs de la conserva de anghinare, pana cand ceapa se inmoaie putin. Pune deoparte.

Indeparteaza coaja de la bucata de Brie. Feliaza branza si aseaza bucatile peste aluatul din tava. Adauga rosii uscate, bucati de anghinare si ceapa gatita.

Coace tarta timp de 15-20 de minute pana cand marginile aluatului devin aurii. Condimenteaza cu piper si presara frunze de busuioc. 

Serveste imediat.

Sursa reteta si foto: Food52.com