Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Marocana
Metoda de preparare

Amesteca ghimbirul si scotisoara si condimenteaza cu ele bucatile de pui.

Incinge jumatate din ulei intr-o tigaie, pe foc mediu si gateste bucatile de pui pana se rumenesc. Scoate-le pe farfurie.

Intre timp, pune supa concentrata de pui la fiert. Cand da in clocot opreste focul si adauga sofranul. Lasa sa se infuzeze timp de 10 minute.

In aceeasi tigaie in care ai gatit puiul, caleste ceapa timp de 3-4 minute, apoi adauga usturoiul si restul de condimente si amesteca bine. Pune inapoi bucatile de pui, apoi caisele taiate in jumatati.

Toarna jumatate din supa concentrata infuzata cu sofran si frunzele de dafin. Acopera cu un capac si lasa sa dea in clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.

Pune cuscusul intr-un bol si toarna restul de supa cat sa il acopere. Lasa-l cateva minute acoperit pana lichidul se absoarbe. Serveste puiul cu caise cu cuscus si fistic macinat presarat deasupra.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au