Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Se fierb pastele in apa cu sare, timp de 7 minute. Intre timp, se prepara sosul: ceapa si usturoiul tocate se soteaza in ulei de masline si unt, peste care se adauga ciupercile si baconul taiate cubulete.
Amestecul se completeaza cu sos de rosii, vin alb, smantana, busuioc, oregano si chilli.
Se fierbe amestecul aproximativ 5 minute, apoi se monteaza impreuna cu pastele fierte.
O reteta propusa de Metro cu ocazia programului "Il Gusto d'Italia"
INGREDIENTE
- paste
- piper
- sare dupa gust
- oregano
- condimente: busuioc
- 80g ciuperci de padure
- 130ml rosii in bulion
- 80g ceapa
- 30ml ulei de masline
- 50ml vin alb
- 80g bacon
- 120g parmezan
- 60g unt
- 110ml smantana lichida
- 460g paste taglialtelle