Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul. Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.
Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.
Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline. Adaugati sare si piper dupa gust.
Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.
Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.
(P) Citeste totul despre Parmigiano Reggiano - Adevaratul Parmezan
INGREDIENTE
- paste
- ierburi aromate
- sare
- piper
- 100g parmezan Parmigiano Reggiano
- 200ml ulei de masline
- 200g rosii
- 50g masline verzi
- 100g unt
- 40g capere
- 400g paste taglialtelle