Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Mexicana
Mexicana
Metoda de preparare
Amesteca fasolea scursa din conserva, cu ceapa, chimionul, coriandrul, sarea si paprika. Zdrobeste usor cu o furculita.
Rade mozzarella si lasa-o deoparte.
Incinge uleiul intr-o tigaie, pe foc mediu. Aseaza o tortilla si las-o sa se prajeasca timp de cateva secunde. Pune din amestecul de fasole pe jumatate din tortilla, presara niste mozzarella rasa. Impacheteaza tortilla pe jumatate astfel incat sa acoperi umplutura. Apasa usor si intoarce pe partea cealalata. Mai lasa 1-2 minute si scoate pe o farfurie.
Repeta operatiunea cu restul de tortillas.
Serveste cu salsa de rosii, felii de avocado, guacamole sau smantana.
Sursa reteta si foto: www.thekitchn.com
INGREDIENTE
- fasole
- un praf de sare
- 1 lingurita paprika
- 1/2 chimion macinat
- 2 linguri coriandru tocat
- 1 ceapa rosie mare, tocata
- 300g fasole neagra din conserva
- 150g mozzarella rasa
- 2 linguri ulei
- 8 tortillas