Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Cea mai gustoasa combinatie de ciocolata, miez de fistic si fructe confiate.

Metoda de preparare

Pregateste o tava mare pe care sa asezi o hartie de copt.

Topeste ciocolata alba la bain marie, adauga jumatate din unt si amesteca pana cand acesta se topeste si se incorporeaza.

Toarna ciocolata topita pe hartia de copt si intinde-o in strat uniform si nu prea subtire cu o spatula de silicon.

Presara fisticul decojit si ciresele si preseaza-le usor, sa adere de ciocolata.

Topeste ciocolata neagra la bain marie, adauga untul si incorporeaza-l si toarna ciocolata peste fistic si fructe. Niveleaza cu o spatula.

Pune tava la frigider timp de o ora pana cand ciocolata se intareste.

Rupe ciocolata in bucati mai mici si pastreaza-le in frigider pana cand vrei sa le servesti. Ambalate frumos,  pot fi un cadou gustos cu orice ocazie.

Sursa reteta si foto: www.ivillage.com