Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Caleste ceapa in untul topit intr-o tigaie, pe foc mediu, timp de 4 minute, pana cand se inmoaie. Adauga morcovii si gateste-i timp de 2 minute.
Adauga apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 25-30 minute, pana cand morcovii se inmoaie bine.
Paseaza supa cu un blender in mai multe transe. Adauga mierea si condimenteaza cu sare si piper.
Raceste supa cel putin 3 ore sau peste noapte. Inainte de servire pregateste crutoanele.
Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Adauga crutoanele din paine proaspata si prajeste-le timp de 2 minute pana cand devin aurii. Lasa-le sa se raceasca intr-un bol.
Adauga peste ele patrunjelul, sare si piper. Serveste supa rece cu acest amestec.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
INGREDIENTE
- morcovi
- 2 linguri patrunjel tocat
- 60g crutoane
- 2 linguri ulei de masline
- piper
- sare
- 1 lingura miere
- 1.2 litri apa
- 800g morcovi taiati rondele
- 30g unt
- 40g ceapa tocata