Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Caleste ceapa in untul topit intr-o tigaie, pe foc mediu, timp de 4 minute, pana cand se inmoaie. Adauga morcovii si gateste-i timp de 2 minute.

Adauga apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 25-30 minute, pana cand morcovii se inmoaie bine.

Paseaza supa cu un blender in mai multe transe. Adauga mierea si condimenteaza cu sare si piper.

Raceste supa cel putin 3 ore sau peste noapte. Inainte de servire pregateste crutoanele.

Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Adauga crutoanele din paine proaspata si prajeste-le timp de 2 minute pana cand devin aurii. Lasa-le sa se raceasca intr-un bol.

Adauga peste ele patrunjelul, sare si piper. Serveste supa rece cu acest amestec.

Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com