Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

Combinatia care te duce cu gandul la Tarator-ul bulgaresc are in gust picanteria Mexicului. E supa ideala pentru o zi fierbinte de vara care te va ajuta sa ramai hidratat si energizat.

Metoda de preparare

Curata si taie castravetele si avocado in cubulete mici.

Intr-un blender amesteca laptele batut si castravetele. Adauga ¾ din avocado in blender impreuna cu 2 linguri de ceapa tocata si lingura de busuioc. Mixeaza pana cand devine o pasta moale. Pune sare si piper, dupa gust, si baga supa la frigider pentru o ora.

Intr-un bol pregateste o salata delicioasa pe care sa o servesti cu supa rece. Un sfert din avocado se amesteca intr-un bol cu restul de ceapa, busuioc, rosiile si sucul de limeta.

Serveste supa rece cu o lingura de iaurt slab si un toping din salata cu rosii si avocado.