Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Soteaza salotele in uleiul incins, timp de 4 minute.
Adauga ardeiul gras tocat si bucatelele de sfecla. Amesteca bine si adauga apa si supa concentrata. Lasa totul sa dea in clocot.
Acopera cu un capac si fierbe la foc mic timp de 1 ora, pana cand sfecla se inmoaie bine.
Lasa supa sa se raceasca putin, adauga sucul de lamaie si condimenteaza cu sare si piper. Paseaza supa cu un blender si pune-o la rece, in frigider, peste noapte.
Serveste supa rece cu branza de capra si putin piper, langa felii de lamaie.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
INGREDIENTE
- ardei gras
- 130g branza de capra faramitata
- 2 linguri suc de lamaie
- sare
- piper
- 250ml apa
- 800ml supa concentrata de pui
- 400g sfecla rosie curatata si taiata in bucati mici
- 3 bucati ardei gras rosu curatat si taiat in bucati
- 2 salote tocate marunt
- 1 lingura ulei de masline