Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Germana

O supa de inspiratie germana cu un adaos gustos de mere. In aceeasi farfurie vei gasi o combiantie de texturi placute de legume fierte, carne frageda si mere crude.

Metoda de preparare

Prajeste semintele de chimen si fenicul intr-o tigaie, pe foc mediu, pentru 2 minute. Macina-le intr-un mojar cat sunt fierbinti.

Incinge uleiul intr-un ceaun la foc mediu. Caleste timp de 6 minute ceapa, morcovul, telina si usturoiul. Adauga carnatul feliat si mai gateste 1 minute. Pune si condimentele macinate si amesteca bine.

Toarna supa concentrata de pui in ceaun si adauga cartofii. Lasa sa dea in clocot, acopera cu un capa si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute. 

Adauga varza, fasiile de piept de pui, merele, otetul, sare si piper, da focul mai mare si mai lasa sa dea in cateva clocote. 

Serveste supa fierbinte.

Sursa reteta si foto: My Recipes