1h
usor
Internationala
O supa satioasa cu arome picante si legume proaspete.
Incinge uleiul pe foc mediu, intr-o oala mare, si prajeste carnatii timp de 5 minute pana cand se rumenesc. Scoate-i intr-un bol si in acelasi ulei caleste ceapa, morcovii, pastarnacul, telina, adaugand ierburile aromatice.
Lasa legumele pe foc timp de 7-8 minute pana incep sa se inmoaie. Adauga lintea si toarna si 2 litri de supa concentrata.
Lasa sa dea in clocot si apoi sa fiarba la foc mic, timp de 20 de minute, pana cand lintea se inmoaie. Pe parcurs adauga treptat si restul de supa concentrata.
Adauga si carnatii prajiti si lasa sa fiarba pe foc mic 10-12 minute pana legumele se gatesc complet si aromele se intrepatrund. Condimenteaza cu sare si piper si adauga frunzele de baby spanac. Mai lasa 3 minute si opreste focul.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
- linte
- 3 litri supa concentrata de pui
- 450g linte bruna
- 2 lingurite amestec busuioc oregano, patrunjel, uscate
- 2 bucati pastarnac taiat cubulete
- 2 tulpini telina tocate
- 2 morcovi taiati cubulete
- 1 ceapa mare tocata
- 400g carnati picanti taiati in felii
- 2 linguri ulei de masline
- 300g spanac baby