Timp preparare:
< 2h
< 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Scapa de racelile de sezon cu niste retete foarte simple si pline de vitamine, care iti vor incarca bateriile si te vor pune din nou pe picioare.
Metoda de preparare
Caleste ceapa, usturoiul, pasta de usturoi si ciupercile in ulei de masline, la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, pana cand ceapa devine translucida.Pune amestecul intr-o oala mare, pe care o vei folosi la gatit supa.
Adauga supa de legume si apa in oala, urmate de fasolea decojita (pui fasolea congelata in apa fierbinte 15 sec si o decojesti), ardei gras si tofu.
Amesteca-le si lasa-le la temperatura medie. Adu amestecul la temperatura de fierbere, apoi reduce caldura si adauga pasta miso.
Amesteca bine si, inainte de servire, adauga ceapa verde.
INGREDIENTE
- ceapa
- 1 ceapa verde tocata fin
- 1 pachet (500 g) branza tofu, taiata in cuburi
- 6 linguri de pasta miso
- 1 ardei galben, tocat
- 1 ardei gras tocat
- 200g fasole decojita
- 700 ml apa
- 200 gr supa de legume
- 3 catei de usturoi tocati
- 2 cepe galbene, decojite si tocate
- 1 lingurita sos de usturoi
- 150 gr ciuperci taiate felii