Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Mexicana
Mexicana
Metoda de preparare
Prajeste baconul intr-un ceaun, pe foc mare, pana se rumeneste bine. Scoate-l pe servetele de hartie.
Soteaza ceapa in grasimea ramas timp de 5 minute. Adauga ardeiul gras si mai gateste timp de 5 minute. Pune apoi usturoiul si condimentele si gateste timp de 30 secunde.
Adauga in ceaun rosiile din conserva, cu tot cu suc, si supa concentrata de pui. Lasa sa fiarba la foc mic, timp de 15 minute.
Pune fasolea boabe scursa din conserva si lasa sa fiarba timp de 10 minute. Adauga otetul, condimenteaza cu sare si piper si serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: www.thekitchn.com
INGREDIENTE
- bacon
- 800g rosii din conserva, tocate
- ¼ lingurita pudra de ardei iute
- 1 lingura sare
- 1 lingurita chimion
- 1 lingura pudra ghimbir
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 1 ardei gras rosu tocat
- 1 ceapa mare tocata
- 1 felie bacon taiat cubulete
- 750ml supa concentrata de pui
- 700g fasole boabe rosie din conserva
- 2-3 linguri otet de mere