Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Daca renunti la cascaval, aceasta supa poate fi un fel de mancare vegetarian foarte gustos.

Metoda de preparare

Rupe broccoli in bucatele mici si caleste-l in untul si uleiul incins pe foc mediu. Adauga si usturoiul si lasa-le impreuna timp de 1 minut.

Toarna peste legume 1 litru de supa concentrata si lasa sa dea in clocot, apoi acopera si fierbe la foc mic timp de 15 minute. pana cand broccoli se inmoaie, dar inca are o culaore puternica. Lasa totul deoprate sa se raceasca putin.

Paseaza intr-un blender cu restul de supa si pune-l inapoi la incalzit in oala. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Serveste supa cu felii de bagheta prajite pe un grill de aragz si adauga deasupra lor felii subtiri de cascaval pana cand acesta incepe sa se inmoaie.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au