30 min
usor
Internationala
O supa gustoasa care va fi pe placul intregii familii.
Incinge 1 lingura de ulei intr-un ceaun sau oala si prajeste puiul si cubuletele de morcov la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul se rumeneste.
Adauga si usturoiul si dupa 1 minut, pune maghiranul si supa concentrata. Lasa sa dea in clocot, apoi da focul mic si lasa sa fiarba incet timp de 5 minute pana cand puiul este patruns.
Scoate bucatile de pui pe un platou si adauga in oala spanacul si fasolea. Lasa sa dea in clocot si sa fiarba timp de 5 minute.
Amesteca intr-un blender, parmezanul, busuiocul si 1 lingura de ulei, pana cand se formeaza o pasta.
Taie carnea de pui in bucati potrivite si pune-o inapoi in oala impreuna cu pasta cu busuioc. Lasa sa se incalzeasca putin si apoi ia de pe foc. Condimenteaza cu sare si piper si serveste supa alaturi de crutoane.
Sursa reteta si foto: Eating Well
- spanac
- 50g parmezan ras
- 250g spanac (baby spanac) tocat
- 400g fasole boabe (din conserva)
- 1 1/2 lingurita maghiran uscat
- 1,2 litri supa concentrata de pui
- 1 catel usturoi maruntit
- 1 piept pui fara piele si oase taiat in bucati
- 150g morcov taiat cubulete
- 2 linguri ulei de masline
- busuioc
- piper
- sare