Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
O supa delicioasa, fie ca o mananci rece sau calda, supa crema de morcovi si ghimbir este o adevarata incantare pentru papilele gustative. Mai ales pentru o persoana ca mine, care ar pune ghimbir in orice. Este nevoie de foarte putine ingrediente si doar o jumatate de ora pentru a obtine aceasta supa delicioasa, asadar recomand sa ii dai o sansa.
Metoda de preparare
Toaca ceapa si pune-o impreuna cu ghimbirul tocat intr-o oala, la foc mic, in uleiul de cocos. Gateste-le timp de doua minute, pana incepi sa simti aroma lor. Adauga morcovii, cartoful dulce (spalati bine, curatati si tocati), cele 4 cani cu apa si 2 lingurite de sare grunjoasa.

Fierbe ingredientele la foc mic, acoperind oala, pana cand legumele se inmoaie bine – 10 minute ar trebui sa fie suficiente.

Paseaza-le apoi in blender pana cand capata consistenta dorita. Adauga putin din apa in care au fiert, pentru a subtia supa atat cat iti doresti.

Serveste rece sau calda, cu iaurt.

Pofta buna!
Raluca