Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Coriandrul este plin de vitamine (B si C), acid folic, sodiu, potasiu si magneziu. Uleiul esential din coriandru stimuleaza activitatea bilei si a sucurilor digestive. Iar morcovul si portocala ii dau supei un gust placut.
Metoda de preparare
Topeste untul intr-o tigaie la foc mic. Pune ceapa si morcovii si lasa-le sa se coaca 5 minute.
Adauga si restul ingredientelor, acopera tigaia si lasa-le la foc mic aproximativ 30 minute, pana se inmoaie morcovii.
Lasa supa sa se raceasca, dupa care da-o in blender pana obtii o crema. Incalzeste-o din nou inainte sa o servesti si presara piper proaspat macinat si coriandru.
Sursa: www.juicemaster.com
INGREDIENTE
- coriandru
- piper
- 1 portocala
- 1 lingurita coriandru
- 5-6 morcovi
- 700ml stoc de pui
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 lingura unt