Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica

O supa bogata, cu arome dulci in care vei regasi doua dintre ingrediente ale sezonului rece, pline de vitamine: dovleacul si marul.

Metoda de preparare

Incinge putin ulei intr-o oala mare de supa. Caleste ceapa, merele si un praf de sare, pana cand ceapa devine opaca.

Adauga supa concentrata, piureul de mere si condimentele. Lasa totul sa dea in clocot si apoi fierbe la foc mic pana cand merele taiate cubulete sunt foarte moi.

Adauga piureul de dovleac si zaharul brun si gateste inca 10-15 minute, pe foc mediu.

Paseaza supa cu un blender cu imersiune, pana cand obtii un amestec fin si cremos. Adauga smantana in supa si incalzeste pe foc fara sa dai in clocot. Daca supa este prea groasa, mai adauga apa sau smantana pana cand obtii consistenta dorita.

Serveste supa fierbinte cu felii de mere uscate sau seminte de dovleac si arahide coapte.

Sursa: www.babble.com