Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Pe langa proprietatile incredibile ale ingredientelor continute, aceasta supa este extrem de satioasa.
Metoda de preparare
Spala bine ciupercile si taie-le in bucati mici. Curata usturoiul si ceapa si toaca-le marunt.
Pregateste stocul de legume: amesteca cubuletul cu 570ml apa fierbinte.
Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul si adauga usturoiul, ceapa si ciupercile. Lasa-le la foc mic aproximativ 10 minute, dupa care adauga stocul de legume. Lasa totul sa fiarba 10 minute.
Scoate de pe foc, adauga smantana si, folosind un blender, amesteca totul pana se omogenizeaza.
Sursa: www.juicemaster.com
INGREDIENTE
- ciuperci
- 100g smantana slaba in grasimi
- 1 lingura ulei vegetal
- 1 cub stoc de legume
- 1 ceapa rosie mica
- 2 catei de usturoi
- 250g ciuperci
- piper negru proaspat macinat