Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

O combinatie neobisnuita si savuroasa, supa ce cartofi si praz se pregateste in timp record. In aproape o jumatate de ora vei avea gata o masa delicioasa.

Metoda de preparare

Incinge uleiul si untul intr-o oala incapatoare, pe foc mare. Caleste prazul si usturoiul timp de 5 minute, pana cand prazul se inmoaie.

Adauga si cartofii si mai gateste-le impreuna timp de 5 minute.

Adauga 1 litru de apa si lasa totul sa dea in clocot. Da focul mai mic si lasa sa fiarba acoperit timp de 25 minute pana cand cartofii se inmoaie.

Paseaza amestecul cu un blender cu imersiune pana cand obtii un lichid dens, de consistenta cremoasa. Condimenteaza cu sare si piper.

Serveste supa fierbinte cu ceapa verde tocata, 1 lingura de smantana si crutoane.

Sursa: www.taste.com.au