Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Amesteca branzeturile cu ceapa verde, putina sare si piper intr-un bol.
Intinde foaia de aluat pe o suprafata presarata cu faina, unge-o cu oul batut cu apa si intinde pe toata suprafata ei mai intai amestecul de branzeturi, apoi spanacul scurs bine.
Ruleaza aluatul pe latime, ca pe o rulada. Taie din el 20 de felii pe care sa le asezi intr-o tava pe o hartie de copt.
Unge-le cu ou batut si coace-le timp de 15 minute. Lasa-le sa se raceasca pe un gratar.
Sursa reteta si foto: Recipe.com
INGREDIENTE
- aluat foietaj
- 1 ceapa verde tocata
- 45g parmezan ras
- 60g mozzarella rasa
- 1 lingura apa
- 1 ou
- 1 foaie (400g) aluat foietaj
- 250g spanac din conserva sau congelat (scurs bine)