Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Taie carnea de porc in felii de 1cm grosime. Condimenteaza-le cu sare si piper si unge-le cu sos Worcestershire.
Rumeneste carnea in uleiul incins intr-o tigaie, la foc mediu. Scoate carnea pe o farfurie si, in aceeasi tigaie, gateste pastarnacul si perele, timp de 5 minute, ametecand din cand in cand.
Toarna nectarul in tigaie si pune inapoi feliile de carne. Gateste-le impreuna timp de 5-7 minute. Scoate carnea, pastarnacul si perele pe un platou si lasa sosul sa fiarba pana cand se ingroasa.
Serveste friptura cu sos si patrunjel tocat presarat deasupra ei.
Sursa reteta si foto: www.bhg.com
INGREDIENTE
- costita de porc
- patrunjel
- 120ml nectar de pere
- 2 pere feliate
- 3 bucati pastarnac curatat si feliat
- 3 linguri sos Worcestershire
- sare
- 700g spata de porc
- 1 lingura ulei de masline