Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
O garnitura fresh pentru retetele tale de primavara! Sa ai pofta!
Metoda de preparare
Incalzeste cuptorul la 200-210 grade Celsius si unge o foaie de copt cu putin ulei.
Intinde sparanghelul pe foaia de copt intr-un singur strat si stropeste-l cu ulei de masline, sare si piper, dupa gust. Amesteca foarte usor. Pune-l la cuptor si lasa-l sa stea 8-10 minute.
Serveste imediat, amestecat cu usturoi, zeama de lamaie si parmezan.
Sursa: damndelicious.net
INGREDIENTE
- sparanghel
- 2 linguri parmezan ras
- zeama de la 1 lamaie
- piper negru proaspat macinat
- 3 catei de usturoi zdrobiti
- sare kosher
- 2 linguri ulei de masline
- 450g sparanghel