Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Topeste untul si soteaza ceapa 2 minute. Adauga feliile de ciuperci si spanac si soteaza-le timp de 3-5 minute. Asezoneaza-le cu sare si piper si pune-le pe o farfurie.
Aranjeaza feliile de paine intr-un vas termorezistent. Deasupra, pune sote-ul de ciuperci si spanac.
Sparge ouale deasupra si toarna laptele peste tot. Deasupra, pune branza gratinata si pune vasul la cuptor la 190 grade Celsius (acesta trebuie preincalzit 20-30 minute).
Serveste cat este fierbinte. Pofta buna!
INGREDIENTE
- spanac
- 3-4 oua
- 3-4 felii de paine
- 120g lapte
- piper dupa gust
- sare dupa gust
- 90g spanac blansat
- 200g ciuperci taiate felii
- 1 ceapa taiata marunt
- 2 linguri unt
- 50g branza gratinata