Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

O reteta propusa de bucatarul Sirio Maccioni din restaurantul Le Cirque din New York.

Metoda de preparare

Incalzeste 5 linguri de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Adauga 2 catei de usturoi si gateste-i 2 minute, pana devin aurii. Adauga ciupercile taiate in patru si mai lasa-le pe foc timp de 3 minute. Adauga sparanghelul, broccoli, mazare si zucchini si mai lasa-le 3 minute pe foc. Adauga pastele, smantana, parmezanul si untul, asezoneaza cu sare si piper si pune-le pe o farfurie.

Pune restul de ulei, usturoi, rosii si busuioc intr-o tigaie la foc mic si lasa-le cateva minute. Adauga-le apoi peste paste si presara deasupra mugurii de pin.

Sursa: www.saveur.com