Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Caleste usturoiul intr-o lingura de ulei incins pana cand se rumeneste, adauga patrunjelul si pesmetul si mai prajeste inca 2-3 minute. Scoate intr-un bol si lasa deoparte.
Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si pastreaza 200ml din apa in care au fiert.
Pune inapoi pastele si apa pastrata in oala. Adauga ricotta si 1 lingura de ulei. Amesteca bine.
Adauga radicchio feliata si amestecul de pesmet. Condimenteaza cu sare si piper si mai amesteca inca o data totul.
Serveste pastele imediat.
Sursa reteta si foto: Martha Stewart
INGREDIENTE
- spaghete
- 30g pesmet
- o mana patrunjel tocat
- 3 catei usturoi tocati marunt
- sare
- 2 linguri ulei de masline
- 220g ricotta
- 450g spaghete
- 1 radicchio feliat subtire
- piper