Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si pastreaza 120ml din apa in care au fiert.
Intre timp, caleste usturiul si fulgii de chili in putin ulei de masline incins, la foc mediu, timp de 1 minut. Adauga crevetii si gateste-i timp de 2-3 minute pana cand sunt patrunsi.
Adauga rosiile si lichidul pastrat de la paste si continua sa le gatesti impreuna timp de 2 minute. Condimenteaza cu sare si piper si adauga patrunjelul. Serveste cu pastele fierbinti.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- spaghete
- 2 linguri patrunjel tocat
- 6 rosii medii curatate de seminte si tocate
- 1/4 lingurita fulgi chilli
- 650g creveti curatati
- 4 catei usturoi feliati subtire
- ulei de masline
- 375g spaghete