Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

Nu stim cum vi se par voua aceste paste, dar noua ni s-a facut pofta instantaneu de ele. Sunt perfecte pentru o zi gustoasa de Meatless Friday.

Metoda de preparare

Preincalzeste cuptorul la 100ºC. Pune rosiile la cuptor timp de 20-25 minute, cu o lingura de ulei de masline, putina sare si un varf de cutit de zahar si acopera-le cu o foaie de copt.

Intre timp, gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si pastreaza 100g apa in care au fiert pentru sos.

Cat timp se fac pastele, caleste ceapa cu o lingura de ulei de masline, intr-o tigaie mare, pana se inmoaie (5-6 minute).

Adauga usturoiul si mai lasa-le 30 secunde pe foc. Adauga si spanacul, putin cate putin, pana se inmoaie.

Scoate tigaia de pe foc si adauga iaurtul grecesc si avocado. Mai pune si 2-3 linguri de apa de la paste si da totul in blender pana cand devine o pasta.

Adauga busuiocul si parmezanul si amesteca bine. Pune pastele in acest sos si serveste cu rosii coapte.

Sursa: www.joanne-eatswellwithothers.com