Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare.
Caleste ceapa in putin ulei incins, timp de 5 minute, pe foc mediu, pana cand se inmoaie. Adauga ardeiul chili, usturoiul, ansoa si caperele si gateste-le impreuna timp de 2-3 minute.
Adauga sosul cu masline si lasa-l sa fiarba 2-3 minute.
Pune in aceeasi oala pastele scurse si amesteca bine. Gateste-le impreuna 2 minute.
Serveste cu parmezan ras si frunze de busuioc.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- spaghete
- parmezan ras
- 1 borcan sos cu masline pentru paste (cumparat)
- 6 ansoa tocate
- 2 linguri capere
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 1 ardei chili curatat de seminte si tocat
- 1 ceapa rosie feliata subtire
- 1 lingura ulei de masline
- 400g spaghete
- busuioc