Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Descopera o reteta sanatoasa si foarte usor de facut. Nu-ti ia mai mult de 15 minute, are putine ingrediente si este delicioasa.
Metoda de preparare
Pune o lingura de ulei de masline la incalzit intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga ceapa, oregano si putina sare. Cand ceapa prinde culoare, adauga usturoiul si mai lasa pe foc 30 secunde.
Adauga rosiile si zaharul si da focul la mare. Cand ajunge la temperatura de fierbere, da focul la mic si lasa sosul inca 10 minute, pana se ingroasa.
Adauga busuiocul si inca o lingura de ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper.
INGREDIENTE
- rosii
- 1 varf de lingurita zahar
- 800 g rosii zdrobite
- 2 catei de usturoi medii tocati
- 1 varf de lingurita sare
- 1 varf de lingurita oregano uscat
- 4 linguri ceapa tocata (echivalentul a 40 g)
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- 2 linguri busuioc proaspat, tocat