Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Un sos sau dressing pe care il poti servi langa bastonase din legume la aperitiv dar si langa o friptura suculenta.
Metoda de preparare
Pune la fiert otetul, un praf de sare si 60ml apa. Toarna peste ceapa tocata si amesteca bine. Acopera bine si lasa la frigider timp de 1 ora.
Amesteca laptele batut, smantana si chives intr-un bol. Adauga branza cu mucegai faramitata.si mixeaza cu un blender.
Scurge ceapa din lihcid si adauga-o in sos. Condimenteaza cu sare si piper.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- lapte
- 60ml smantana
- 2 linguri chives tocate
- piper
- 60ml lapte batut
- sare Kosher
- 1 lingurita zahar
- 60ml otet de vin alb
- 5 linguri ceapa rosie tocata
- 70g branza cu mucegai