Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Franceza

O masa gustoasa si aromata pregatita in timp record.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C.

Pregateste ingredientele. Portioneaza somonul, feliaza legumele si fructele, taie bucati de hartie de copt lungi de 50 de cm pentru fiecare bucata de somon. 

Pe fiecare bucata de hartie de copt aseaza un strat de frunze de spanac, felii de zucchini, fasii de morcovi si felii de portocala. Peste ele aseaza o bucata de somon. Presara putin ulei de masline, sare si piper, adauga felii de lamaie si o crenguta de cimbru.

Impacheteaza hartia in jurul pestelui dupa tehnica en papillote (mai multe detalii gasesti aici).

Pune toate pachetelele pe o tava si coace-le timp de 20 de minute in cuptorul incins. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute inainte sa le desfaci cu o foarfeca de bucatarie.

Sursa reteta si foto: www.simply-gourmet.com