Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Metoda de preparare
Fierbe taieteii in apa cu sare timp de 6 minute. Scoate-i si scurge-i intr-o strecuratoare!
Pune bucatile de sparanghel in aceeasi apa si fierbe-le al dente (2 minute). Scurge apa si clateste sparanghelul cu apa rece.
aIncinge o tigaie la foc mediu si unge-o cu putin ulei. Prajeste bucatile de somon cate 2-3 minute pe fiecare parte. H
Amesteca uleiul cu zeama si coaja de lime, sare si piper.
Amesteca taieteii fierti, sparanghelul si vinegreta intr-un bol. Adauga bucatile de castravete si avocado. Chiar inainte de servire pune si bucatile de somon.
Serveste la temperatura camerei sau dupa 4 ore la rece, in frigider.
Sursa reteta si foto: www.health.com
INGREDIENTE
- somon
- 2 castraveti mici taiati in bucati
- 1/2 avocado taiat cubulete
- 1/4 lingurita piper
- 3 linguri suc proaspat de lime + coaja de la 1 lime
- 1/4 lingurita sare
- 1 lingura ulei de susan
- 300g file somon taoat in cubulete
- 5 fire sparanghel taiate in trei bucati
- 100g taietei asiatici