Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica
Metoda de preparare

Fierbe taieteii in apa cu sare timp de 6 minute. Scoate-i si scurge-i intr-o strecuratoare!

Pune bucatile de sparanghel in aceeasi apa si fierbe-le al dente (2 minute). Scurge apa si clateste sparanghelul cu apa rece.

aIncinge o tigaie la foc mediu si unge-o cu putin ulei. Prajeste bucatile de somon cate 2-3 minute pe fiecare parte. H

Amesteca uleiul cu zeama si coaja de lime, sare si piper.

Amesteca taieteii fierti, sparanghelul si vinegreta intr-un bol. Adauga bucatile de castravete si avocado. Chiar inainte de servire pune si bucatile de somon. 

Serveste la temperatura camerei sau dupa 4 ore la rece, in frigider. 

Sursa reteta si foto: www.health.com