Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reteta simpla in care gustul patrunzator al caperelor contrasteaza cu aromele de parmezan.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C sau 180C daca are ventilatie.
Prajeste fileurile de somon intr-o lingura de ulei, pe ambele parti pana cand se rumenesc.
Pune-le apoi intr-o tava pe o folie de aluminiu si baga-le la cuptor timp de 10 minute.
Intre timp, incinge restul de ulei intr-o tigaie si prajeste caperele si pesmetul. Scoate-le intr-un bol. Adauga parmezanul ras, sare si piper dupa gust. Amesteca si presara peste fileurile de somon.
Serveste cu cartofi fierti sau fasole pastai.
Sursa reteta si foto: Woman & Home
INGREDIENTE
- somon
- 75g parmezan ras
- 6 linguri pesmet
- 200g capere
- 4 fileuri somon
- 5 linguri ulei de masline