Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reteta slaba in calorii, dar plina de acizi grasi Omega 3 si vitamina C, perfecta pentru orice perioada a anului.
Metoda de preparare
Amesteca 100 ml apa, sosul, praful de ardei iute si usturoiul intr-o tigaie mare. Pune somonul si inconjoara-l de broccoli. Da totul la foc mediu pana ajunge la temperatura de fierbere. Cand fierbe, acopera tigaia cu un capac si las-o asa inca 5-6 minute. Ia de pe foc si stropeste somonul cu suc de lamaie si presara coriandru. Adauga sare dupa gust.
INGREDIENTE
- somon
- sare amaretto
- 2 linguri de coriandru tocat
- sucul a jumatate de lamaie
- 450 grame de flori de broccoli
- 2 catei de usturoi zdrobit
- 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
- 5 fileuri a cate 150 g de somon
- 100 ml apa