> 2h
usor
Italiana
Pregateste crema de lamaie dupa reteta de aici.
Pregateste o tava de chec pe care sa o tapetezi cu folie alimentara de plastic, astfel incat folia sa atarne si peste margini.
Paseaza zmeura si zaharul cu un blender si strecoara-le printr-o sita deasa, astfel incat sa indepartezi samburii de zmeura.
Bate smanatana pana cand obtii o frisca moale, in care sa incorporezi cu o spatula lemon curd-ul.
Pune o treime din acest amestec in tava pregatita. Inmoiae piscoturile in zmeura si aseaza-le in randuri paralele peste amestecul din tava. Toarna si restul de frisca amestecata cu lemon curd, acopera cu marginile foliei de plastic si pune la congelator timp de 8 ore.
Pentru servire rastoarna continutul tavii pe un platou si taie felii.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
- zmeura
- 240g crema lamaie (lemon curd)
- 480ml smantana pentru frisca grasa
- 2 linguri zahar
- 170g zmeura
- 10 piscoturi