Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute. Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.
Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.
Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.
Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.
(P) Citeste totul despre Parmigiano Reggiano - Adevaratul Parmezan
INGREDIENTE
- scoici
- sucul de la 1 lamaie
- piper
- sare
- patrunjel
- 1 ceapa medie
- 50g pastai de fasole fiarta
- 8 felii de sunca de Praga
- 1 ardei iute
- ulei de masline extra virgin
- 50g parmezan Parmigiano Reggiano
- 10g felii de trufe
- 16 scoici