Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Incearca una din cele mai bune reteta de la "Cupa Romaniei de Sandwich", realizata de bucatarul Silvia Valentina Mihaila de la restaurantul "La Kostas" din Bucuresti cu ocazia evenimentului Sarbatoarea Gustului. Ingredientul surpriza folosit a fost crema de branza feta.
Metoda de preparare
                    Preparam din avocado o crema cu putin ulei de masline si putina sare. Taiem bagheta si o ungem cu crema de avocado. Deasupra punem somon, apoi crema de branza feta si cateva frunze de baby spanac.
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - somon
 - crema de branza feta ((branza feta, smantana si boia iute)
 - bagheta
 - baby spanac
 - sare
 - ulei de masline
 - avocado
 - somon fume