Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Bucatarul Marian Ivan de la Grand Hotel Continental a castigat “Cupa Romaniei la Sandwich” cu aceasta reteta. Noi am incercat-o si, trebuie sa va spunem, pe cat de bine arata, pe atat de buna este.

Metoda de preparare

Se toaca ceapa, pulpa de rosie (fara miez si coaja), patrunjelul si se amesteca toate delicat, astfel incat rosia sa ramana intacta. Somonul taiat marunt se amesteca cu albusul de la 1 ou fiert tare, cu lingura de mustar, sare, piper si zeama de la lime sau lamaie.

Painea se taie in jumate pe lungime. Partea de jos se amesteca cu crema de branza amestecata cu marat, sare si piper. Apoi, se pune aici tartarul de somon, rondelele de ridichi, un trandafir de somon si un sfert de lime.

Sandwich-ul se aranjeaza in farfurie alaturi de o salata de rucola cu baby spanac si dressing de avocado (piure de avocado pisat cu o furculita, amestecat cu sare, piper si zeama de lamaie sau lime).