Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Amesteca ceapa cu 60ml ulei, otetul, sare si piper intr-un bol. Lasa sa stea timp de 10 minute.
Adauga peste ceapa tonul si uleiul din conserva, sucul de lamaie, un praf de sare si piper. Amesteca.
Pune pe o jumatate din ciabatta frunze de salata. Adauga masline feliate, felii de ou si amestec cu ceapa si ton. Presara deasupra cate o lingura de ulei de masline si acopera cu jumatatea ramasa de ciabatta.
Serveste cu felii de lamaie.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
INGREDIENTE
- ton
- 8 oua fierte
- 250g masline fara samburi
- 1 salata verde mica
- 4 chifle ciabatta, taiate pe orizontala
- 1 lingura suc lamaie
- 400g ton din conserva
- piper
- sare
- 60ml+4 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet de vin rosu
- 1/2 ceapa rosie feliata
- 1/2 ceapa alba feliata