Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Spaniola
Spaniola
Metoda de preparare
Scurge anghinarea pastrand lichidul.
Amesteca anghinarea cu ardeii, maslinele, ceapa, usturoiul, patrunjelul, oregano, chimionul si lichidul. Acopera si lasa la frigider intre 2 si 24 de ore.
Umple chiflele cu legumele marinate, felii se sunca si branza.
Unge o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si incinge-o pe foc mediu. Pune doua dintre sandvisuri, acopera cu folie de aluminiu si aseaza deasupra o oala grea.
Gateste sandvisurile 8-10 minute, intorcandu-le o data.
Repeta operatiunea cu restul de sandvisuri.
Sursa reteta si foto: Better Homes and Gardens
INGREDIENTE
- anghinare
- 400g sunca de porc feliata subtire
- 4 chifle
- 1/8 lingurita chimion
- 1/8 lingurita oregano
- 1 lingura patrunjel tocat
- 1 catel usturoi zdrobit
- 1 ceapa feliata subtire
- 120g masline fara samburi feliate
- 200g ardei gras copt feliat subtire
- 200g anghinare marinata (din conserva)
- 220g cheddar feliat
- 4 linguri ulei de masline