Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incalzeste 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie non aderenta, la foc mediu-mare. Cand e incins, adauga usturoiul si spanacul, aproximativ 30 secunde.
Ia-le de pe foc, adauga busuiocul si pune deoparte.
Ca sa asamblezi sandvisul, presara mozzarella si feta pe o felie de paine, intr-un singur strat. Pune feliile de rosii, astfel incat sa mai formezi un strat. Adauga amestecul de spanac de mai sus peste rosii, apoi presara maslinele si ceapa. Asezoneaza cu piper negru proaspat macinat si acopera totul cu cealalta felie de paine.
Pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie, pune sandvisul si lasa-l sa stea la foc mediu aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Sursa: www.cookingclassy.com
INGREDIENTE
- branza
- piper negru proaspat macinat
- 1/4 lingurita usturoi maruntit
- 2 linguri masline negre maruntite
- 1 lingura ceapa rosie maruntita
- 4 felii de rosii romane
- 450g spanac proaspat
- 30g feta maruntita
- 50g mozzarella maruntita
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- 2 felii de paine